Talvileiri 2016!

Seuran talvileiri järjestettiin 22.-23.1.2016 Mallusjoen leirikeskuksessa.  Leirille osallistui parikymmentä seuran nuorta karatekaa. Leiri alkoi tatamin kasaamisella. Oli hauska huomata kuinka nuoret alkoivat yhdessätuumin kasaamaan tatamia ja tehtävä oli ripeästi hoidettu:). Ja näin meillä oli loistavat puitteet aloittaa harjoitukset.

Perjantaina pureuduttiin Heian katoihin ryhmissä, jotka oli jaettu vyöarvojen mukaan. Jokainen ryhmä pääsi opettelemaan seuraavaa uutta Heian kataa. Harjoituksen lopussa esitettiin kata muille ryhmille. Ilta kului iltapalan ja saunomisen merkeissä. Leirikeskuksessa oli myös takkahuone, jossa nuoret pääsivät pelaamaan biljardia, ilmakiekkoa ja pöytäfutista.

Lauantaina ohjelmassa oli Jampan pitämät otteluharjoitukset. Nuoret keskittyivät harjoittelemaan liikkumista, väistämistä sekä muutamia lyönti- ja potkutekniikoita. Vaikka vaikeustasoa riitti etenkin nuorimmille harjoittelijoille, oli huomioitava kuinka hienosti kaikki keskittyivät omaan harjoitteluun ja onnistuivatkin paritekniikoissa upeasti. Lopun piristyksenä kokeiltiin elokuvista tuttuja potkuja kuten Karate-Kidin kurkipotkua. Lounaan jälkeen  Janne veti harjoitukset, joissa tarvittiin runsaasti kehonhallintaa. Lämmittelyleikkien jälkeen siirryttiin harjoittelemaan väistöjä tatamin pinnassa. Harjoituksissa seistiin käsien ja pään varassa, tehtiin kärrynpyörää hitaasti vauhtia halliten  sekä erilaisia variaatioita käsien varassa. Nuoret olivat innokkaita kokeilemaan kaikkia liikkeitä ja harjotuksissa kuului useasti naurunpurskahduksia. Välipalan jälkeen oli aika lopetella leiri. Nuoret lähtivät kotiin hyvillä mielin. Toki hieman väsyneinä leirielämästä;).

Kaiken kaikkiaan leiri onnistui mahtavasti. Nuorilta saatu palaute oli positiivista ja he toivoivatkin, että leirejä pidetään jatkossakin.

 

IMG_0003 IMG_0009 IMG_0020 IMG_0021 IMG_0073 IMG_0111 IMG_0117 IMG_0132 IMG_0133 IMG_0144 IMG_0156 IMG_0161 IMG_0164 IMG_0166IMG_0121IMG_0125