Seura

Ensimmäinen alkeiskurssi Orimattilassa -88. Tunnistatko itsesi?

Ensimmäinen alkeiskurssi Orimattilassa -88. Tunnistatko itsesi?

Orimattilan karate on jäsenmäärältään pieni, mutta aktiivinen seura. Seurassa harjoittelee noin 50 jäsentä, joista suuri osa on junioreita. Osoituksena hyvästä yhteishengestä ja jäsenten aktiivisesta osallistumisesta kertoo muun muassa se, että seura on järjestänyt jo lähes 20 kertaa Suomen suurimmat karatekilpailut.

Harjoittelemamme tyylisuunta on Shotokan. Seurassa käy vierailevia vetäjiä myös muista karateseuroista sekä harjoittelua piristetään välillä muiden budolajien merkeissä. Seura on täysin harrastajaseura, vaikka kilpailijoitakin seurasta löytyy.

Historia

Arko Oksanen, Risto Svärd ja Juhani Heinonen päättivät perustaa Orimattilan karateseura Ori-Zuki ry:n. 12.9.1988 allekirjoitettiin sopimuskirja ja ensimmäinen näytös-ja ilmoittautumistilaisuus alkeiskurssille päätettiin järjestää 17.9.1988. Alkeiskurssin osallistujamäärä oli kunnioitettava yli 50 henkilöä. Marraskuussa 1988 seura hyväksyttiin Suomen karateliiton jäseneksi. Samoihin aikoihin seura liittyi myös SVUL:iin Lahden piiriin.

Vuonna 1991 seuran nimi vaihdettiin Orimattilan karate ry:ksi. Uusi nimi helpotti seuran paikantamista muihin seuroihin nähden. Juniorityö aloitettiin vuonna 1990.

Seuran hallitus

Puheenjohtaja Sami Lilja 040 5227682
Varapuheenjohtaja Vesa Perttola
Sihteeri Päivi Kokko
Rahastonhoitaja, Juniorivastaava Sami Lilja
jäsen Kari Salojärvi
jäsen Nooke Ylitalo
varajäsen Kirsi Koivisto

Yhteystiedot: orimattilankarate@gmail.com