Orimattilan karaten junioreille menestystä Orimattilan juniorikilpailuissa!

Orimattilan karate järjesti 18. Juniorikaratekilpailut Orimattilassa 18.4.2015. Kilpailuihin osallistui 195 kilpailijaa 24:stä seurasta. Orimattilan karatesta kilpailuihin osallistui kuusi junioria. Tänä vuonna Orimattilassa kilpailtiin myös joukkuesarjoissa. Joukkuekilpailulle on ollut kysyntää ja sarjoihin osallistuikin yhteensä 19 joukkuetta.

Seuran kuudesta kilpailijasta kolme olivat ensikertalaisia. Kilpailujen tuplamitalisti oli Sofia Kokko, joka sai pronssia sekä 6-9 vuotiaiden pyykkipoikaottelussa että 6-8v katassa. Samassa sarjassa Ava Lilja katasi myös pronssia.

9 vuotiaiden katasarjassa pronssia voitti Sonja Loukimo. Samassa sarjassa Veera Potinkara hävisi niukasti 2-1 ottelunsa ja näin kisaurakka päättyi.

12-13 vuotiaiden alempivöisten keltainen-oranssi vyöarvoisten katasarjassa Juuso Tuominen yllätti positiivisesti voittamalla pronssia. Juuso voitti ensimmäisen ottelunsa, mutta hävisi seuraavalla kierroksella sarjan hopeamitalistille. Juuso pääsi kuitenkin vielä keräilyjen kautta pronssiotteluun. Juuso osallistui myös 12-13 vuotiaiden 50-54kg ottelusarjaan. Vähäisestä ottelukokemuksestaan huolimatta Juuso otteli rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, mutta joutui taipumaan vastustajalleen ensimmäisessä ottelussa.

12-13 vuotiaiden oranssi vyöarvoisten katasarjassa eniten kilpailukokemusta omaava Tessa Saari sijoittui pronssille. Tessa voitti ensimmäisen ottelunsa. Toisessa ottelussa Tessa hävisi niukasti sarjan hopeamitalistille, mutta pääsi vielä keräilyjen kautta pronssiotteluun.

Seuran kisajoukkueessa oli hyvä henki ja kaikki kykenivät upeisiin suorituksiin jännityksestä huolimatta. Kisapäivän tunnelma oli kaiken kaikkiaan loistava! Neljällä tatamilla kisailtiin pitkä päivä. Onnistumisen ilo ja reilu kisailu oli aistittavissa ihan katsomoon asti.

Kisojen järjestäminen vaatii suurta talkoopanosta ja suuri kiitos kuuluukin kaikille kilpailuiden toteuttamiseen osallistuville toimitsijoille!